ÜCRETLENDİRME POLİTİKAMIZDA DEĞİŞİKLİKLER YAPILDI

SkyBlock sunucusu içerisinde satılan ürünlerin fiyatlarında mevcut ekonomik koşulları göz önünde bulundurarak zam yapma ihtiyacında bulunduk. Ayrıca bazı ürünleri kaldırırken, bazı ürünlerde ekstra düzenlemeler sağladık. Buna ek olarak haftanın indirimli günü olarak cuma gününü belirledik. Her hafta belirli ürünlerde ve belirli stoklarda %20 indirimli ürünler satılacaktır. Açılışın ilk haftasına kadar bu ürünler VIP'ler olacaktır.


İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz bazı değişiklikler şunlar;
▪ Süreklilik halinde aktif olan %50 ürün indirimi ve 2x kredi olmayacak. Yalnızca özel günlerde belirli oranda yapılacaktır.
▪ Sponsor üyelik her ay 10 adet olmak üzere sınırlı sayıda satılacaktır.
▪ Sponsor üyelik süresi 45 günden 30 güne düşürülüp, ücreti 500 krediye çekilmiştir.
▪ Demir golem spawner ücreti 35'den 50 krediye çekilmiştir.
Diğer tüm detayları incelemek için tıklayın!


Kredi iadelerinizle ilgili çalışmalar başlatılmıştır. Yönetim ekibimiz şu anda son 1 ay içerisinde SkyBlock oyun sunucusu içerisinde yüklediği kredi karşılığında satın almış olduğu kredi değerlerinin iadesi ile ilgilenmektedir. Son 1 ay içerisinde yüklenen kredilerin iadesi kesindir ancak son 2 veya 3 ay olma durumlarda dahil olup net bir karar aşaması bulunmamaktadır. Bu nedenle öncelikli olarak son 1 ay içerisinde yüklenen kredilerin iadeleri için çalışıyoruz, ilgili gelişmeleri website üzerinden takip edebilirsiniz.

14 Nisan 2024 00:43
201
0
Yorumlar kapalı!